Ребзя Думаю себе взять сбр-ку:)125 Года так 2006-2010 Как думаете стоит брать? И какой пробег примерно рассматривать? Стоит ли пугаться пробегов до

cornelpros

New member
Ребзя всем привет!
Думаю себе взять сбр-ку:)125
Года так 2006-2010
Как думаете стоит брать?
И какой пробег примерно рассматривать?
Стоит ли пугаться пробегов до 30 000?
(Фото для внимания)

0mqrvXxy-VNieIJNdhHOJzU8K_7gVeeP3A4octuRGEVoit42-zLPZ8pSLVlufyUrwnTS5WL_.jpg

Forward!

New member
А да,еще ответьте пожалуйста
Есть ли ограничители на ней?
Если есть то как снять:)

ivchernas

New member
пробіг 30000 не критично для такого мото. Але ше залежить як їздити. Ограничитель може бути на мото з німеччини. Зняти можна

kolobok81

New member
пощукай в неті, за інжекторну я не скажу. но 100%можна. як будеш брати зразу почуєш шо ограничитель, він максимум до 100 їде. В більшості це мото з Німеччини в яких є ограничитель.

Evk

New member
ясненько:)
просто планирую взять 125 старенькую
не будет ли она постоянно ломаться?

sn3g

New member
тут десь половину мають модель 2004-2006 року, ніхто не жаліється на постійні поломки. Це все таки не китай, шо може ламатися часто, хотя китай якшо зробити нормально то теж їздить.

jedwiz

New member
ясно
спасибо больше
более менее растуманил мне это дело)

Hosted

New member
подивись на youtube, там багато відео, як їде, обзори різні. мото хороший, правда дороговатий як на 125 і в обслуговуванні з запчастинами трошки проблемно.

sp2008

New member
ну вообще думал взять сначла 2т какой то
aprilia rs 125 там например...
но они жрут как кони...
и дорого выходят по деньгам
а что самое главное ресурса мало.

strannik

New member
комплект поршневой на 160-180cc. залежить від моделі мото і виробника поршневої.
а так то універсвльне, нульовик, прямоток і т.д.

думаю да. там стоковий вихлоп можна розсведлити і звук тоже хороший. я в себе так зробив. якшо зробити повністю прямий вихлоп то думаю сили добавиться мінімум 10-15%

Сверху